Niš, Bubanj, Flat, 98 m2, Sale

Niš, Bubanj

Description

U prilici smo da Vam ponudimo lep i funkcionalan četvorosoban stan u novoj zgradi u Novom Nisu na II spratu stabene zgrade sa liftom. Stan ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i izdvojenom trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo, wc i 2 lođe. Postoji mogućost pregrađivanja trpezarije da se dobije još jedna manja soba.

U stanu je postavljena kvalitetna PVC stolarija, na podu je postavljen kvalitetan laminat. Grejanje u stanu je centralno sa sopstvenim kalorimetrom. Uz stan se dobija ostava i vise zajedničkih prostorija (za sušenje veša, krovna terasa, ostava od 6m2 za skladištenje dodtanih stvari i sl. ). U okviru zgrade postoji parking koji je besplatan za stanare zgrade. Stan može da se kupi na kredit, ali nema povraćaja PDV-a.

Hvala sto ste pogledali nasu ponudu. Ukoliko Vas zanima ova i slične nekretnina mozete nas kontaktirati na telefon 063/10-93-600 ili na e-mail: info@stan2. rs ili nas posetite u Nišu na adresi Cara Dušana, PC Dušanov Bazar, Piramida, lok. 204 (na II spratu), gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija.

98 m2 4 2 0

Information

Ad ID A97-147
Type Flat
Total price 147,000 €
Surface 98 m2
Number of rooms 4
Number of bathrooms 2
Parking place Yes
Purpose Sale
Floor 2
Number of floors 5
Terrace Yes
Condition Unfurnished
Heating Commun

Features

  • Newly built
  • Elevator
  • Cellar
  • Intercom

Map

Click to activate

Contact Info

STAN NA KVADRAT

VAŠA NEKRETNINA JE NAŠA BRIGA

063 10 93 600