PRODAJE SE - NOVOGRADNJA - 46, 83 M2

Niš, Donja Vrežina

Opis

U prilici smo da Vam ponudimo funkcionalan stan u izgradnji. Stan je dostupan na I i III spratu spratu stambene zgrade sa liftom. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, 1 spavaće sobe, kupatila i lođe. U stanu će biti postavljena kvalitetna Salamanderova PVC stolarija sa roletnama. Roletne i prozori sa spoljašnje strane će biti u crnoj boji, dok će sa unutrašnje strane (zbog lakšeg kobinovanja sa nameštajem) biti u beloj boji.. Grejanje u stanu je po želji kupca, ali će biti izvučena kompletna instalacija tako da će kupac moćui da stavi vid grejanja i hlađenja kakav želi. Na podu stana će biti postavljen kvalitetan parket, dok će u kuhinji, hodniku, kupatilu i lođi biti postavljen veoma kvalitetana keramika. U kupatilu će biti postavljena staklena tuš kabina sa linijskim slivnikom, kao i monoblok. Ulazna vrata biče Sigurnostna Blind vrata, koja će ispunjavati najviše standarde bezbednosti i akustike. Uz stana se dobija i pripadajuća ostava u podrumu zgrade.

Postoji mogućnost kupovine spoljašnjeg parking mesta po ceni od 3. 000eur sa PDV-om ili unutrapšnjeg po ceni od 5. 000e sa PDV-om.

Rok zavrsetka je septembar 2025. godine.

Ukoliko ste kupac prvog stana imate pravo na poraćaj PDV-a. Cena stana je 1410+PDV po m2.

Stan može da se kupi i na kredit, ali je cena veća za 50e/m2 sa PDV-om.

Ukoliko Vas zanima ova i slične nekretnina mozete nas kontaktirati na telefon 063/10-93-600 ili na e-mail: info@stan2. rs ili nas posetite na adresi Cara Dušana, PC Dušanov Bazar, Piramida, lok. 204 (na II spratu), gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj i sličnim nekretninama.

47 m2 1.5 1 1

Podaci

Šifra oglasa A97-198
Tip Stan
Cena 1.410 €
Kvadratura 47 m2
Sobe 1.5
Broj kupatila 1
Parking Da
Namena Prodaja
Garaža 1
Sprat 1
Broj spratova 3
Nameštenost Nenamešten
Grejanje Etažno

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Lift
  • Podrum
  • U izgradnji

Mapa

Klikom aktivirajte mapu

Kontakt Info

STAN NA KVADRAT

VAŠA NEKRETNINA JE NAŠA BRIGA

063 10 93 600