PRODAJE SE - LUX GARSONJERA na prestižnoj lokaciji - 36 M2

Niš, Mediana

Opis

Ponosno Vam predstavljamo garsonjeru u kvalitetnoj novogradnji na Bulevaru Nemanjića, neposrednoj blizini parka Svetog Save i Tržnog centra Delta planet. Stan se nalazi na VI od VII sprata, prostire se na 36 m2 i nudi izvanredan spoj komfora i funkcionalnosti.

Ova garsonjera je veoma fukcionalna i sastoji se iz ulanog hodnika (u kome ima mesta za ugradne plakare), dnevnog boravak s trpezarijom, kuhinje, kupatila (veoma moedrno urađeno po najvišim standardima kvaliteta) i terase. Dnevni boravak stana se nalazi na jugo-zapadnoj strani.

Ovaj objekat se ističe autentičnim izgledom i visokom energetskom efikasnošću zahvaljujući demit fasadi s termoizolacijom od 12 cm. Ponuda uključuje i dodatne pogodnosti poput dva lifta marke KONE, kao i video nadzora 24/7, system za otapanje snega I leda I podzemni kontejneri.

Ulazna vrata su zvučno izolova I sigurnosna sa atestom do 35db.

Grejanje je na inverter klimu, koja je vec postavljena u stanu.

Spoljna stolarija kombinuje aluminijum I drvo sa aluminijumskim roletnama (sa elektromotorom) i troslojno Termopan staklo. Okovi su MACCO, ručice HOPPE. Enterijer je dizajniran s pažnjom prema detaljima, uključujući granitnu keramiku (po želji kupca) i masivni parket od hrasta.

Lokacija je idealna za porodičan život s obzirom na blizinu supermarketa, škola, obdaništa i kulturnih sadržaja, što čini ovu nekretninu poželjnom za budući rast tržišne vrijednosti.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove vrhunske nekretnine na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu. Povraćaj PDV-a je moguć za kupce prvih nekretnina, a postoji mogućnost kupovine stana i putem kredita. Cena stana je 2. 090e+PDV po m2.

Ukoliko Vas zanima ova i slične nekretnina mozete nas kontaktirati na telefon 063/10-93-600 ili na e-mail: info@stan2. rs ili nas posetite u Nišu na adresi Cara Dušana, PC Dušanov Bazar, Piramida, lok. 204 (na II spratu), gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija.

36 m2 0.5 1 1

Podaci

Šifra oglasa A97-174
Tip Garsonjera
Cena 2.090 €
Kvadratura 36 m2
Sobe 0.5
Broj kupatila 1
Parking Da
Namena Prodaja
Garaža 1
Sprat 6
Broj spratova 7
Terasa Da
Nameštenost Nenamešten
Grejanje Toplotne pumpe

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Lift
  • U izgradnji

Mapa

Klikom aktivirajte mapu

Kontakt Info

STAN NA KVADRAT

VAŠA NEKRETNINA JE NAŠA BRIGA

063 10 93 600