PRODAJE SE - LUX NOVOGRADNJA - 68, 83 M2

Niš, Mediana

Opis

Luksuzna, Moderna i Pametna Zgrada u Centru Niša: Vaša Oaza udobnosti i elegancije.

Otkrijte savršenstvo stanovanja u novoj, modernoj zgradi smještenoj u srcu Niša, samo nekoliko koraka od Keja na Nišavi, u mirnoj ulici koja pruža idealnu ravnotežu između gradske užurbanosti i privatnosti. Ova jedinstvena zgrada nudi najviši nivo udobnosti, sigurnosti i sofisticiranosti, obogaćena najnovijim tehnološkim rešenjima i premium materijalima. SMART zgrada sa svim uređajima u stanu od utičnica, bojlera, roletni do interaktivne table.

Stan je dvoiposoban i nalazii se na II spratu u zgradi sa liftom.

Ključne Karakteristike:

Stolarija Drvo-Aluminijum: Svaki detalj je pažljivo odabran, uključujući i stolariju od drveta i aluminijuma s trostrukim staklom sa aluminijumskim roletnama i komarnicima, koji osiguravaju izvanrednu izolaciju i udobnost, dok istovremeno pružaju eleganciju i trajnost.

Visokokvalitetna Sspoljna vrata: Sigurnost je prioritet. Vrata će biti visokog kvaliteta opremljena sa tri sistema zaključavanja, pružajući vam potpuni mir uma i osjećaj sigurnosti.

Najmoderniju unutrašnja vrata, koja su više od običnog ulaza u vaš dom. Ova inovativna vrata donose nešto potpuno novo na tržište, savršeno se uklapajući u moderni ambijent vašeg stana.

Efikasno Grejanje: Uživajte u udobnosti i uštedite na troškovima energije sa najnovijim LD konvektorima opremljenim ravnim grejnim pločama od antracitnog stakla, koji pružaju ravnomjernu distribuciju toplote i kontrolu temperature po vašoj želji.

Premium Izolacija: Vaš dom je vaše utočište, zato smo se pobrinuli da svaki kutak bude optimalno izoliran, koristeći kamenu vunu kako biste zadržali toplinu zimi i osvježavajuću svježinu ljeta.

Pametni Klima Uređaji: Svaki stan opremljen je inverter klima uređajima koji osiguravaju optimalnu temperaturu i kvalitetu zraka, prilagođavajući se vašim preferencijama i stvarajući ugodan ambijent u svakom trenutku.

Luksuzni podovi: Na podovima će biti postavljen hrastov ili bukov parket I klase, koji osigurava ne samo estetsku privlačnost već i trajnost i lako održavanje.

Kupac prvog stana ima prova na povraćaj PDV-a. Cena stana je 2. 100e+PDV po m2.

Postoji mogućnost kupovine i spoljašnjeg parking mesta poceni od 10. 000 evra.

Rok zavrsetka septembar 2025, godine.

Ukoliko Vas zanima ova nekretnina mozete nas kontaktirati na telefon 063/10-93-600 ili na e-mail: info@stan2. rs ili nas posetite na adresi Cara Dušana, PC Dušanov Bazar, Piramida, lok. 204 (na II spratu), gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj i sličnim nekretninama.

69 m2 2.5 1 1

Podaci

Šifra oglasa A97-165
Tip Stan
Cena 2.100 €
Kvadratura 69 m2
Sobe 2.5
Broj kupatila 1
Parking Da
Namena Prodaja
Garaža 1
Sprat 2
Broj spratova 4
Terasa Da
Nameštenost Nenamešten
Grejanje Etažno

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Internet
  • Kablovska
  • Lift
  • Podrum
  • Klima
  • Telefon
  • Interfon
  • U izgradnji

Mapa

Klikom aktivirajte mapu

Kontakt Info

STAN NA KVADRAT

VAŠA NEKRETNINA JE NAŠA BRIGA

063 10 93 600