PRODAJE SE - LUX APARTMAN - 38m2

Zlatibor, Centar

Opis

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo eksluzivni apartman, koji je smeštene u zelenilu, u srcu Zlatibora sa pogledom na Tornik, jedan od najlepše pozicioniranih apartmana u ovom kompleksu. Ceo kompleks je izuzetno ekskluzivan i veoma kvalitetan, a sadržaj u njemu je sve ono što Vam je potrebno kada ste na odmoru: restoran, lobi bar, teretana, igraonica za decu, wellnes i spa, bazen, konferencijska sala, skijašnica i garaža. Nalaze se na savršenoj lokaciji, u rezidencijalnom delu Zlatibora. Bilo da ste na odmoru, poslovnom putu ili samo u prolazu pružiće vam savršen odmor. Glavni moto kompleksa - “Naš glavni cilj je da premašimo sva vaša očekivanja. ”

Kompleks je okružen je borovom šumom koja Vam omogućava izuzetan mir, tišinu i udobnost.

Da biste upoznali i uživali u prelepom Zlatiboru, potreban vam je i dobar smeštaj.

Apartmane odlikuje izuzetan komfor, poseduju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja se može pretvoriti u pomoćni ležaj za dve osobe. Svaki apartman ima francuski ležaj, jedan pomoćni ležaj, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo sa tuš kabinom, WiFi, LCD TV, DVD, kablovsku TV, sef, fen... Za automobil je obezbeđen parking, a gostima je dostupno i korišćenje garaže.

Svi apartmani su tipski opremljeni i nalaze se u sistemu rentanja ovog komleksa. Cena u oglasu je cena apartmana koji može da se kupi i na kredit, a za koji imate pravo na povraćaj PDV-a. Za opremanje se doplacuje dodatno. U ovu cenu je uračunat kompletan nameštaj, bela tehnika, TV, peškiri, posteljina, kompletno opremljena kuhinja i sl.

Ceo kompleks je opremljen na identičan način, a ono što je ogromna prednost ovog komleksa je to [to poseduje posebnu aplikaciju za izdavanje apartmana. U svakom trenutku ćete znati da li je Vaš apartman slobodan. Aplikacija napravljena tako da se svi apartani iznajmljuju ravnomerno, bez favorizacije apartmana koji su u vlasništvu investitora. Kompleks pretenduje da bude jedan od glavnih za pripremu sportista.

Ukupni mesečni troškovi održavanja su oko 80 EUR/mesečno.

Ukoliko Vas zanima ova i slične nekretnina mozete nas kontaktirati na telefon 063/10-93-600 ili na e-mail: info@stan2. rs ili nas posetite na adresi Cara Dušana, PC Dušanov Bazar, Piramida, lok. 204 (na II spratu), gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj i sličnim nekretninama.

38 m2 1.5 1 0

Podaci

Šifra oglasa A97-157
Tip Apartman
Cena 112.860 €
Kvadratura 38 m2
Sobe 1.5
Broj kupatila 1
Namena Prodaja
Sprat 4
Broj spratova 7
Nameštenost Namešten
Grejanje Centralno

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Lift
  • U izgradnji

Mapa

Klikom aktivirajte mapu

Kontakt Info

STAN NA KVADRAT

VAŠA NEKRETNINA JE NAŠA BRIGA

063 10 93 600