PRODAJE SE - FUNKCIONALANA 3, 5 STAN U NOVOM NISU - 98m2

Niš, Bubanj

Opis

U prilici smo da Vam ponudimo lep i funkcionalan četvorosoban stan u novoj zgradi u Novom Nisu na II spratu stabene zgrade sa liftom. Stan ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i izdvojenom trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo, wc i 2 lođe. Postoji mogućost pregrađivanja trpezarije da se dobije još jedna manja soba.

U stanu je postavljena kvalitetna PVC stolarija, na podu je postavljen kvalitetan laminat. Grejanje u stanu je centralno sa sopstvenim kalorimetrom. Uz stan se dobija ostava i vise zajedničkih prostorija (za sušenje veša, krovna terasa, ostava od 6m2 za skladištenje dodtanih stvari i sl. ). U okviru zgrade postoji parking koji je besplatan za stanare zgrade. Stan može da se kupi na kredit, ali nema povraćaja PDV-a.

Hvala sto ste pogledali nasu ponudu. Ukoliko Vas zanima ova i slične nekretnina mozete nas kontaktirati na telefon 063/10-93-600 ili na e-mail: info@stan2. rs ili nas posetite u Nišu na adresi Cara Dušana, PC Dušanov Bazar, Piramida, lok. 204 (na II spratu), gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija.

98 m2 4 2 0

Podaci

Šifra oglasa A97-147
Tip Stan
Cena 147.000 €
Kvadratura 98 m2
Sobe 4
Broj kupatila 2
Parking Da
Namena Prodaja
Sprat 2
Broj spratova 5
Terasa Da
Nameštenost Nenamešten
Grejanje Centralno

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Lift
  • Podrum
  • Interfon

Mapa

Klikom aktivirajte mapu

Kontakt Info

STAN NA KVADRAT

VAŠA NEKRETNINA JE NAŠA BRIGA

063 10 93 600